Minicamping

de minicamping op landgoed ‘t vierendeel

De parkachtig aangelegde minicamping ligt midden in het Zeeuwse Landgoed ’t Vierendeel in Vrouwenpolder. Een oase van rust en ruimte, ontworpen en vormgegeven door Clementine en Jurjen van Opstal, uw gastvrouw en gastheer. Bij ons wordt Privacy nog steeds met een hoofdletter P geschreven. Onze minicamping heeft het karakter van een seniorencamping; gemiddeld zijn onze gasten 55 jaar of ouder. De minicamping op Landgoed ’t Vierendeel is open van 15 maart t/m 31 oktober.

Landgoed ’t Vierendeel is een 3 ha. groot natuurterrein, met een natuurlijke waterpartij. Een wandeling is een groot genot.

Elk van de 15 ruim gesitueerde plaatsen heeft stromend water, 220V / 7Ampère aansluitingen en een riolering. Het sanitair bestaat uit vier toiletten en twee douches en een buiten spoelplaats. Draadloos internet is beschikbaar. Er is – op het landgoed, buiten de camping – voldoende ruimte om te parkeren. Op aanvraag verzorgen wij uw ontbijt en/of een wijnexcursie. Het is toegestaan om huisdieren mee te nemen.

De minicamping ligt circa 5 minuten wandelen van Vrouwenpolder en circa 20 minuten wandelen van het Noordzeestrand en het Veerse Meer. Walcheren biedt bij uitstek gelegenheid tot mooie fietstochten, vandaar dat er vlakbij de camping voldoende mogelijkheden zijn om fietsen te huren. Zie ook ‘omgeving’.

Middelpunt van het landgoed is de Orangerie. Op het aangrenzende terras is het gezellig vertoeven onder het genot van een kop koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen, een goed glas wijn, of één van onze heerlijke huisgemaakte sappen. Voor diegene die houden van natuur en rust, persoonlijke aandacht, kleinschalig in omvang maar grootschalig in kwaliteit, van gezellig, gemoedelijk, rust, ruimte is de moderne minicamping op Landgoed ’t Vierendeel ‘the place to be’.Landgoed ’t Vierendeel: puur ontdekken, proeven, ruiken en genieten. Kortom: Zeeland puur beleven.

Voor contact e-mail naar: vierendeel@zeelandnet.nl

1