Vakantiewoningen

In Vrouwenpolder ligt het Zeeuwse Landgoed ’t Vierendeel. Een oase van rust en ruimte, ontworpen en vormgegeven door Clementine en Jurjen van Opstal, uw gastvrouw en gastheer. Op het landgoed is een aantal moderne en volledig ingerichte vakantiewoningen te huur. De riante vakantiewoningen hebben een privéterras op het zuiden en hebben prachtig uitzicht op de natuurtuin en de zeer grote waterpartij. Verblijf op Landgoed ’t Vierendeel is het meest geschikt voor senioren; gemiddeld zijn onze gasten 55 jaar of ouder.

De inrichting van de vakantiewoningen is eigentijds, fleurig en compleet en hebben de beschikking over internet. In overleg is bedlinnen beschikbaar en kan het ontbijt verzorgd worden.
Vakantiewoning de Kameleon is een zeer ruime vakantiewoning van 100m2 met 2 ruime slaapkamers en daarmee geschikt voor 4 – 6 personen. Vakantiewoning de Kameleon is volledig rolstoel toegankelijk.

Vakantiewoning ’t Klokhuis is iets intiemer en met haar twee slaapkamers geschikt voor maximaal 4 personen. Alle ruimten bevinden zich op de begane grond. Net als de Kameleon biedt ‘t Klokhuis veel privacy en rust; bij ons wordt Privacy nog steeds met een hoofdletter P geschreven. Reserveringen voor 2 personen is ook mogelijk.

Landgoed ’t Vierendeel ligt circa 5 minuten wandelen van Vrouwenpolder en circa 20 minuten wandelen van het Noordzeestrand en het Veerse Meer. Walcheren biedt bij uitstek gelegenheid tot mooie fietstochten, vandaar dat er vlakbij de camping voldoende mogelijkheden zijn om fietsen te huren. Zie ook ‘omgeving’.

Middelpunt van het landgoed is de Orangerie. Op het aangrenzende terras is het gezellig vertoeven onder het genot van een kop koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen, een goed glas wijn, of één van onze heerlijke huisgemaakte sappen.

Voor diegene die houden van natuur en rust, persoonlijke aandacht, kleinschalig in omvang maar grootschalig in kwaliteit, van gezellig, gemoedelijk, rust, ruimte is ook de moderne minicamping op Landgoed ’t Vierendeel ‘the place to be’.

Landgoed ’t Vierendeel: puur ontdekken, proeven, ruiken en genieten. Kortom: Zeeland puur beleven.

Voor contact e-mail naar: vierendeel@zeelandnet.nl

Vakantiewoning Klokhuis

Vakantiewoning Kameleon

1