Wijngaard

Wanneer u uw gasten eens iets extra’s wilt bieden heeft het Zeeuwse Landgoed ’t Vierendeel in Vrouwenpolder een uniek concept om uw gasten in de watten te leggen. Clementine en Jurjen van Opstal, uw gastvrouw en gastheer, kunnen op uw locatie een wijnproeverij houden met de wijnen en/of destillaten van Wijngaard ’t Vierendeel.

Deze wijngaard produceert al vanaf 1998 als eerste professionele wijnproducent van Zeeland, duurzaam Zeeuwse wijn. Het microklimaat van Walcheren is uitstekend geschikt voor druivenrassen als bijvoorbeeld Regent, Johanniter en Dornfelder. Onze oudere stokken leveren uitstekende rosé, witte en rode wijnen.

De druivenoogst wordt door Jurjen van Opstal zelf met grote passie ambachtelijk gevinifieerd tot (h)eerlijke wijnen. Van de oogst van de appelbomen en vruchtenstruiken op Landgoed ’t Vierendeel produceren we voortreffelijke appelcider en diverse heerlijke vruchtensappen, likeuren en sterke dranken.
U kunt uw gasten natuurlijk ook op Landgoed ’t Vierendeel zelf wijzen. Ze vinden bij ons een oase van rust en ruimte op kamping en in vakantiewoningen. Kleinschalig in haar opzet, maar grootschalig in de geboden kwaliteit: we geven altijd persoonlijke aandacht. In de Orangerie kunnen uw gasten genieten van een exclusieve wijnproeverij of een excursie in onze wijngaard, waarbij Jurjen uw gasten van alles vertelt over wijn en likeur maken. Waarna iedereen op het terras van de Orangerie onder het genot van een uistekend glas wijn of een door onszelf afgebrouwen biertje of likeurtje kan nagenieten.
Clementine geeft workshops als werken met natuurlijke producten in tafelversieringen of bloemarrangementen, het maken van bijzondere cadeauverpakkingen, etc.

Voor contact e-mail naar: vierendeel@zeelandnet.nl

Landgoed ’t Vierendeel heeft ecologische bedrijfsvoering hoog in ’t vaandel staan dus werken we zoveel mogelijk op basis van volledige recycling.

1