Minicamping in Vrouwenpolder

De parkachtig aangelegde minicamping ligt midden in het Zeeuwse Landgoed ’t Vierendeel in Vrouwenpolder. Een oase van rust en ruimte, ontworpen en vormgegeven door Clementine en Jurjen van Opstal, uw gastvrouw en gastheer. Bij ons wordt Privacy nog steeds met een hoofdletter P geschreven. Onze minicamping heeft het karakter van een seniorencamping; gemiddeld zijn onze gasten 55 jaar of ouder. De minicamping op Landgoed ’t Vierendeel in Vrouwenpolder is open van 1 april tot 1 november.

Landgoed ’t Vierendeel is een 3 ha. groot natuurterrein, met een natuurlijke waterpartij. Een wandeling is een groot genot.

Elk van de 15 ruim gesitueerde plaatsen heeft stromend water, 220V / 7Ampère aansluitingen en een riolering. Het sanitair bestaat uit vier toiletten en twee douches en een buiten spoelplaats. Draadloos internet is beschikbaar. Er is – op het landgoed, buiten de camping – voldoende ruimte om te parkeren en een elektrische laadpaal is aanwezig. Huisdieren toegestaan op het terrein, altijd aangelijnd. Uitlaten huisdieren aan de openbare weg.

Voor contact e-mail naar: vierendeel@zeelandnet.nl

Tarieven minicamping

€ 17,50 per persoon per nacht, all in*
*inclusief; stroom, water, btw, toeristenbelasting, douches

U dient ten allen tijde zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen.